Villa Les Vignals

Villa Les Vignals

De Villa, die nu te huur is, werd oorspronkelijk gebouwd als vakantieverblijf voor ons eigen gezin. Daarom is het afgewerkt met hoogstaande materialen en uitgerust met luxueuze voorzieningen. Zo heeft de villa naast 3 slaapkamers ook een inloopdressing, aanpalend aan de master-bedroom. Twee van de drie slaapkamers grenzen via grote vensterdeuren aan het zwembad, waardoor een frisse duik ‘s ochtends onweerstaanbaar wordt.

Daarnaast is de villa ook voorzien van 2 badkamers en een apart toilet. De moderne keuken is volledig uitgerust en ook in de aanpalende berging zijn alle voorzieningen aanwezig: wasmachine, strijkplank, strijkijzer, enz. In de gezellige leefruimte staat een pelletkachel, die naast extra warmte ook voor gezelligheid zorgt. Als extra bonus komt hierboven op dat de Villa erg milieubewust gebouwd werd. Het is voorzien van een eigen zuiveringsstation, waardoor het gezuiverde water insijpelt in de grond.

Buiten is de villa voorzien van een ruim zonneterras met ligzetels aan het grote zwembad. Het zwembad is van begin juni tot eind september verwarmd. Er is ook een overdekt terras met een grote barbecue en een petanque-baan. ‘s Avonds zorgt de sfeerverlichting naast het zwembad voor een erg romantische sfeer. Daarenboven is de villa omgeven door een erg idyllisch landschap met prachtige natuur, zodat het uitzicht vanuit de villa overdag adembenemend is.

Villa Les Vignals biedt u een zorgeloze vakantie voor jong en oud, in alle comfort en luxe. Van zodra u boekt sturen wij u een overzichtelijke handleiding over het huis en alle apparaten.

Overzicht van de faciliteiten


   3 slaapkamers
   2 badkamers waarvan 1 met een bad
   Modern uitgeruste keuken
   Amerikaanse frigo
   Inductiefornuis, vaatwasser, oven en koffiezet
   Pelletkachel
   Wasmachine en droogkast
   Stofzuiger, strijkplank en strijkijzer
   Televisie met TV Vlaanderen
   BBQ
   Internet (WIFI)
   Verwarmd en verlicht zwembad
   Petanque veld
   Groot zonnedek met ligzetels
   Gedeeltelijk overdekt terras
   Grote parking met een automatische poort

 

Villa Les Vignals

 

Hameau-Dites-Les Vignals
Chemin de Montcamp 3
34600 Pézènes-les-Mines

Contact

 

0032(0)498/101074
wimlesvignals@gmail.com

© 2018-2020 - Proudly created by NoviTech
Disclaimer en privacy policy

Villa Les Vignals

 

Hameau-Dites-Les Vignals
Chemin de Montcamp 3
34600 Pézènes-les-Mines

Contact

 

0032(0)498/101074
wimlesvignals@gmail.com

© 2018-2020 - Proudly created by NoviTech
Disclaimer en privacy policy